>Lasati-ma sa imi beau cafeaua

Posted on May 20, 2010

7>

Dar de ce sa se numeasca asa, de ce Stand down cafe?..pai pentru ca eu nu vreau sa beau cafeaua in picioare. Mie imi place sa stau la masa cu un prieten…cafeaua, zaharul, lapticul ala, spatula si atat…dar jos, nu in picioare, sa ma pot relaxa, sa pot rade si glumi fara sa ma doara picoarele.
Pe scaun poti sa stai picior peste picior…sau picior sub picior, depinde ce reper vrei sa-ti iei ; poti sa te lasi relaxat pe spate ( asta in cazul in care ai spatar ). Daca servesti in picioare, imaginea asta se transforma in cea a unui strut in cadere despre care se poate spune orice, mai putin ca…….isi bea cafeaua.
In picioare iesi in evidenta, plus ca dai pe tine…patezi camasa. De ce sa auzi pe toti..Uite-l si pala bea cafeaua in picioare…nu, nu vreau sa aud asa ceva. Vreau sa stau jos cand beau cafeaua…in picioare fac alte lucruri…fac dus, merg . E suficient ca merg…pentru cafea trebuie sa stau jos. In picioare lasi senzatia ca in orice clipa poti pleca de la masa…toti cei care nu au o masa libera, iti vor urmarii fiecare miscare si vei deveni omul tinta. Ei vor veni la tine cu eterna intrebare… « mai aveti aici ? « cu degetul orientat ostentativ catre cana.
Cica in picioare pari arogant…chiar sunt..dar sunt arogant stand jos…de jos poti fi mult mai arogant. Sunt atat de arogant incat prefer ca orice gen de discutie sau socializare sa o fac in momentele si cu persoanele pe care le aleg singur, nu cu oricine si nu neaparat cand………imi beau cafeaua.
De ce in picioare ? Prefer sa fiu jos acolo, sa pot privi si rade de ei fara sa ma vada.
Dar defapt nu imi mai place cafeaua..beau ceai negru, sau verde … sunt mai bune
Advertisements
Posted in: cafea, Standdowncafe