>Status

Posted on October 27, 2010

12>Ce e cu statusul de la messenger?Care e scopul lui?
Nu inteleg o treaba…te loghezi la  messenger apoi pui status…
“Nu sunt la PC”. Ce e asta? Te lauzi ca ai PC? Te lauzi ca ai cont de messenger? Te lauzi pur si simplu? La ce te mai loghezi daca nu stai acolo? Banuiesti tu ca cineva isi doreste sa iti scrie..tie..celui mai important pamantean…si se va simti foarte frustrat ca ai lasat mesajul ala ca nu iti va putea impartasi dragostea lui pentru tine…? E o aroganta de-a ta? Incerci sa te ascunzi?
Altii sunt si mai inteligenti – “Nu sunt la PC, da BUZZ daca e urgenta”…adica esti sau nu esti? sau iar te lauzi ca tu ai lasat sunetul activat la yahoo si cand cineva da buzz tu auzi in sistemul tau inconjurator 5+1,3 cumparat in rate la mana a doua?
Mai sunt si cei care pun status…”Nu deranjati sunt busy” . Bineinteles asta e defapt ca si cum ai spune “daca dai buzz ma enervez rau..hai da buzz” si primul indemn e sa il deranjezi…ca sigur se enerveaza…primul lucru care il vei face vei da buzzz…Apoi ii vei spune..vezi ca esti murdar la gura de engleza…nu mai stii sa scrii ocupat…?
Toate astea sunt ca si cum ma suni sa imi spui ca nu poti sa ma suni…
“Alo”
“Da ”
“Ba vezi ca nu te pot suna”…esti fara replica…
“Tocmai ai facut-o…”
“Pai am facut-o sa iti spun ca nu pot sa te sun”
“Ai tras aspirina pe nas?…daca tocmai ma suni…cum adica nu ma poti suna? Ce te retine?”
Incepe sa aiba dubii, sa nu mai fie asa convins ca nu are timp
“Ba eu te-am sunat..sa nu zici ca nu ti-am spus”
“Bine…dar poti raspunde?” . Cu intrebarea asta l-ai innebunit definitiv, nu mai stie ce are de facut…
“Cred ca da, dar depinde cand ma suni, defapt..nu sunt sigur ca pot raspunde”
“Macar raspunzi sa imi spui ca nu poti raspunde”…
Statusurile si replicile sunt atribuite, genetic, femeilor…ele considera ca nu au timp sa faca un lucru, in schimb gasesc timp sa explice, neintrebate, situatia intr-un timp mult mai mare decat cel in care ar fi facut ce aveau de facut…
Mai sunt unii…unele defapt, care la 20 minute schima statusul “Suntem afara”, “am venit de afara” “Ne uitam la TV” “A inceput sa ploua”. Ce e asta?…comunici cu noi toti? E , sa stii ca daca ne interesa ce faci, cand faci, cum faci..te intrebam…pe messenger.Nu asteptam sa iti schimbi statusul. Daca vorbesti cu cineva anume te anuntam ca ii poti da mesaj doar lui….acela nu este Yahoo Status este Yahoo Messenger.

Advertisements