>Se futu

Posted on January 20, 2011

8>Se futu.
Da cre’ k se futu rau, nu de alta da’ dabia mai misca. Acu’ incerc sa vad cat si cum si de ce. E nasol, ca daca se futu pentru ultima oara nu stiu ce ma fac.
Stiu, v-am facut curiosi cine se futu.
Ei bine, Balanel se futu. Balanel e batranul meu calculator, care a trecut prin multe alaturi de mine. Da’ a cedat…
Defapt sunt doar nervos din cauza asta, iar ceea ce vroiam sa scriu azi, se futu la fel ca Balanel. Asa ca probabil am sa scriu alta data…
In alta ordine de idei…in drum spre casa ma gandeam ca ar fi bine sa schimb masina…vreau sa imi iau si eu un gip. Dar am o problema – oare cand imi iau gip devin marlan si retardat ca toti soferii de gip. Sunt sigur ca nu toti sunt asa…dar de cateva zile doar de asa ceva dau. Stai linistit in coloana si jap..trece gipu’ pe langa tine si se infige in fata ta. Daca il lovesc eu acu’, nu-i asa ca as fi rau, nesimtit, sofer prost si marlan? Dar nu…eu sunt un om bun, nu voi face asa…injur printre dinti si..mai stau odata la semafor ca deh..a trecut marlanul.
Si inca ceva – marlania are legatura, cred, doar cu masina. Cu cat e mai mare cu atat marlania e mai mare. Nu are legatura cu varsta, cu sexul…Femeie, barbat, tanara sau batran…cand te urci acolo sus esti marlan. Acolo fie undeva iti apare scris – esti cel mai tare, fie creierul tau inceteaza sa lucreze. Stiti functia “undo”? pai daca ar exista si pe strada…as da nene in ei pana la loc comanda, apoi repede undo undo…ups…e limitata si functia asta…macar cu o zgarietura tot v-as lasa…marlanilor.
Balanel e pe masa de operatie…ii dam sansa sa ii putem spoune “se futu” si alta data…

Advertisements