>Fain si Bun De Citit

Posted on February 6, 2011

20>Am parcurs primele 4 luni de scris pe net. Unele reusite, si nu o zic eu ci voi, unele o insiruire de intamplari norocoase ale prietenului Ionica, altele simple ganduri si restul tampenii puse pe net.
Am si citit multe bloguri in aceasta perioada si ar fi frumos sa le mentionez chiar daca majoritatea sunt in blogroll.
Daca nu ma insel primul blog citit si asezat in blogroll a fost cel a lui Carbonaru’, apoi am ajuns sa citesc niste indivizi dubiosi cu articole interesante  Doxatu si Milogul, pe Pato il citesc sa fiu pe faza cand castiga primul lui premiu online :), apoi este Iulia de la care inca astept recenzia pentru Cismigiu&Co, si un desen promis, pe la tizul meu trec pentru ca eu Stau pe net mai putin decat el si sigur e ceva de invatat acolo, daca am pofta sa halesc ceva trec pe la Andi si fur repede o reteta. Mai citesc o olteanca careia ii place franceza Coeurdepluie si nu in ultimul rand e Mitza. Mai citesc si pmf.ro, si Dinparti pe domnul FaraNume si Biblioteconomie. Toate astea, si niste IntalniriPeNeve cu Evilessence au un sfarsit placut, atat de placut ca revii mereu la aceasta intalnire.
Poate cel mai mare castig a fost ca am inceput sa ma plimb mult pe net, sa aflu, sa invat, sa stiu altfel. Asta pentru mine. Pentru blogul meu cel mai mare castig a fost, este si va fi Fainul lui Mircea Popescu. Aici mi-a crescut traficul, de aici au venit cititori. Unii au ramas, unii au plecat repede. Aici am cunoscut, si d’acum citesc pe Mel, pe Luka sau pe Mikaeleon sau Maria-Popart
De curand am mai descoperit, cred ca de curand a si aparut, un alt agregator BunDeCitit ce poate aduce cititori, ce imi poate aduce alte zone de lectura.
Fainul este confirmat, superior si chiar fain. BunDeCitit e bobocel si poate creste frumos.
Va invit sa ne regasim atat pe fain cat si pe BunDeCitit.

Advertisements