>Emisiuni tv

Posted on March 20, 2011

6>Ba eu unu m-am saturat de emisiunile “mondene”. Or’unde dau din telecomanda dau de happy hour sau acces direct sau mai stiu eu ce alte OTVisme. Pentru ca astea sunt OTVisme. O sa imi spuna toti ca “Ce ba ai telecomanda poti schimba”
Pai asta e problema mea..ca ori unde schimb dau de asa ceva sauori stiri cu violuri si crime sau cu prosti adusi la TV si facuti vedete – exemple muuuulte – retardatu’ ala cu toate fetele sa vina la mine, apoi cocalarul din ferentexas care ori e smecher ori nu mai e, Fernando de la dracu’n praznic…
Si daca nu sunt aceste emisiuni sunt emisiunile cu prezentatori ce mai nou au nevoie de asistente. Asistente bineinteles siliconate, botoxate dar retarde. Si cu cat sunt mai multe asistente d’astea intr-o emisiune cu atat mai buna…cica.
O sa veniti iar sa ziceti pai asta vrea publicul…asta se vinde.
E sa va zic o noutate. Eu sunt publicul si nu asta vreau. Vrau emisiuni de umor…dar nu mai vreau umor gen vacanta mare. Acum exista trasnitii vietii iar divertisul s-a mahalagit. Nu ii mai vreau. Si da eu sunt publicul. Eu care am IQ peste medie, eu care nu confund Sephora cu un mucegai, eu care apreciez un stand up comedy adevarat, care totusim mai cred ca a citi o carte tiparita e mai placut decat a citi un articol pe net pentru ca senzatia de a adormi cu cartea in brate nu se compara cu nici o lectura online care iti distruge ochii…eu, publicul vostru vreau emisiuni de calitate. Indiferent de subiect ar sa fie de calitate.
Va numiti jurnalisti – daca scoatem din scena aceste accesorii de care va folositi pentru emisiuni sunteti zero barat, nu faceti nici o virgula de rating.
Va intreb cine a vazut de curand o emisiune cu, si despre ei.

Advertisements