>Printul

Posted on March 28, 2011

9>Probabil il stiti pe extra talentatul fotbalist Cristea. Cel poreclit…Printul. Daca nu il stiti, va mai dau un detaliu – este iubitul celei mai tunate si plastifiate femei mondene Bianca BuzeDePlastilina.

E…eu am o nedumerire. De unde si pana unde Print? Care sunt asemanarile intre cocalarul de Bucuresti si un Print? Pentru ca individul este un cocalar de Bucuresti.
Ia sa vedem…are cioc la fel ca un print ? Are cal alb?  E maica-sa regina? Zace prin cluburi mai mult decat restul? Poarta noaptea  ochelari de soare? Il duce mintea cat pe un porumbel chior? Are multe vitejii d’astea la activ?
Pai Printul tre’ sa fie ceva frumos, ceva ce inspira mult frumos fetelor. Voua fetelor ce va inspira Cristea cand il vedeti? Un print?…mie imi inspira un cocalar ce scupa seminte pe geamul masinii, asculta manele pana la refuz, se uita la capatos sa vada daca nu cumva Bianca il insala in direct cu Bote…
Eu as vrea sa dispara astfel de personaje. Imi doresc personaje mondene de calitate. NIci macar barfele mondene nu suntem in stare sa le avem de calitate?

Advertisements
Posted in: print, Standdowncafe