>Cum si de ce…

Posted on March 31, 2011

7>Ma tot bate la cap Mitza ca imi da pingbackuri. Eu ii zic ca nu stiu ce’s alea, si ca nici nu am primit asa ceva si ea o tine sus si tare ( ca deh…doar sus si tare trebuie tinuta ) ca mi-a trimis. Pana la urma a cedat si mi-a zis ca defapt mi-a dat o leapsa. Leapsa despre cum si de ce :

Cand am inceput sa scriu…

Pai blogul a reprezentat si inceputul scrierilor mele. Bine scrieri e mult spus, incercari mai bine zis. Nu am antecedente literare, sau ceva asemanator.
Eram la munca, ma plictiseam, dovada a eficientei si productivitatii ridicate 🙂 si gandindu-ma ce as putea face sa par ca muncesc…mi-am zis “Blog, asta as putea face…”

Ce ma motiveaza sa scriu pe blog…

Pai nu ma motiveaza nimic. Nimic material. Imi place doar, ca atunci cand consider ca e ceva interesant de zis, sa scriu sa aflu parerea celor ce citesc.
Si poate exista o motivatie – eu sunt arogant de fel, mistocar. Daca as putea, as lua pe toti la misto, din pacate ceea ce pot face fata in fata, live ca sa zic asa, nu pot transcrie cu un efect asemanator.

Cum reactionez la comentarii negative…

Pai nu am avut comentarii negative pana acum. Si probabil nu voi avea. Dar cred ca as reactiona foarte bine, probabil in spiritul raspunsului de mai sus 🙂

Care a fost ideea initiala de la care am pornit…

Ideea a fost un blog despre nimic – nu era originala la vremea aia, dar nu aveam de unde sa stiu. Eu fiind un fan Seinfeld, un serial despre nimic :).

Ce fel de linkuri tin in blogroll…

Linkurile care imi face placere sa le citesc. Cred ca a face un blogroll “comercial” e ustensila celor ce au pretentii financiare, de megatrafic si mai stiu eu ce de la blogul lor.

L.E. Nu prea imi plac cei cu care faci schimb, mutual, pentru ca tie iti place, si lui ii place…apoi brusc dispari de la el…Oare ce il face pe om sa isi reduca respectul ce il avea initial pentur cineva ?

Cum m-a schimbat pe mine blogul…

Cred ca aici raspund sec – nu m-a schimbat.

Ce asteptari am de la blogul meu…

Nu am asteptari de la un blog. Poate el are astepari de a mine 🙂

Ce asteptari am eu de la cititorii/vizitatorii mei

Ah, mi-as dori sa comenteze, indiferent ce au de spus. O tampenie cat de mica, ceva contra…ceva pro…orice.

Prima Leapsa din blogul asta nu am avut cui sa o dau pentur ca nu aveam cititori – mai fusese si furata.
A doua Leapsa am facut-o intr-o perioada de convalescenta si nu am avut chef sa gandesc cui sa o dau.
Dar asta o pasez catre Colorbliss si catre Infido

Acu explicati-mi si mie daca tre sa dau pingback d’ala, si daca da cum fac asta ? Sunt Habarnist

Advertisements
Posted in: leapsa, Standdowncafe