Pentru ele

Posted on May 28, 2011

8Ma tot gandesc de ceva vreme cum sa atrag cititori. Ce variante am. Sa scriu mai mult si mai bine.  Pai mai mult de atat ar fi prea mult, iar mai bine nu se poate. Motiv pentru care m-am gandit sa scriu mai des pentru voi…fetele, femeile ce ma cititi. Stiu bine ca voi purtati repede vorba motiv pentru care o cititoare poate insemna inca cinci posibile maine. Curioase “Hai draga sa vedem ce zicea Nuti de asta ca le zice bine?!”

Pai bun. Ca sa atrag ochii frumosi ai domnitelor am sa va scriu despre bijuterii. Accesorii micute, dragute pentru care ati face orice sa aveti cat mai multe si mai elegante. Ca am adus vorba de multe si elegante vreau sa va arat un magazin foarte interesant.

Primul lucru ce mi-a atras atentia este faptul ca atunci cand deschizi pagina vezi poze, multe poze. Na…ca pentru femei sa le ia ochii. Sa le distraga atentia de la preturi. Sa le faca sa isi doreasca ce vad in poze. Imediat ce te dezmeticesti te apuci sa intelegi ce e acolo. Gasesti bijuteriile intr-o structura bine definita, nu trebuie sa orbecai prin zeci de etichete. Ba mai mult fiecare bijuterie e insotita de o propunere de asociere cu o alta. Ca deh, orice inel cumparat merita si un pandantiv.  Obtii sugestia simplu, doar trecand peste poza cu cursorul.

E cunoscut ca pentru femei orice reducere este egala cu gratuitate (asa e mintea lor construita), motiv pentru care indivizii ce au sandramaua au gandit bine cand au pus la vedere, foarte la vedere avantajele ce le ai cumparand de la ei.  Nu le voi insira eu aici ci le veti descoperi singurele accesand linkul.

Tot la vedere este si certificarea acestui magazin. Lucru bun faptul ca incearca sa castige increderea celor ce intra sa ii viziteze.  

De obicei astfel de magazine sunt colorate, si tipatoare si dau senzatia de complicat. Te fac sa iesi repede de la ei sa renunti. Aici din punctul asta de vedere m-am simtit bine.  Culori calme, placute asortate

M-a bucurat un alt aspect, si cu asta voi incheia laudele, si anume faptul ca nu am fost bombardat de alte reclame, popup-uri si bannere care sa ma incurce, sa ma faca sa inchid pagina urgent. 

Acum am ajuns si la partea in care eu, carcotas din fire, am sa fiu nemultumit de denumirea acestui magazin. Pai ce..in romana nu mai stim sa denumim magazinele? Ori daca l-am pus in alta limba pare ca are bijuterii mai de calitate.  Poate un nume mult mai usor de retinut ar fi prins bine.

P.S. Ce sa zic..am cerut sfatul nevesti-mii pentru articol. Am intrebat-o daca o face sa dea click pe link, si daca i se pare ca am zis bine. Am primit ca feedback lista de linkuri cu ce ii place ei sa ii cumpar.

…ba sa uiti…nu cumparam nimic !

Advertisements