Bi Ciclism

Posted on May 29, 2011

10In Romania se simuleaza lucruri, apoi ne consideram civilizati. Unul din lucrurile stupide ce se intampla in tara asta, cel putin in capitala asta europena, este desenarea cu creta pe asfalt ridicata a rang de civilizare.

Prima opera de aces fel a fost a firmei Dalli parca. Aia au castigat bani din desene pe asfalt numite Parcari. Acum sunt altii. Sunt unii platiti sa deseneze dungi galbene pe trotoarele din Bucuresti, carora le zicem piste de biciclete.

Mai mult ca sigur nu as avea nimic impotriva daca acelasi trotuar nu ar fi imparti cu doua serii de masini parcate astfel incat iti ramane sa circuli fix pe “pista de biciclete”.

Tu pieton, indivit cu statutul cel mai indreptatit pe acel trotuar devii vanat de masinile care ies, sau intra si de BiCiclistii care au dezvoltat, in mintea lor, ideea ca sunt sefi pe spatiul dintre dungile vopsite.

Nimic mai fals dragilor. Acele dungi sunt facute de minti cu solutii putine si simple. Asa ei se pot lauda ca Bucurestiul are piste de biciclete. Nu. Bucurestiul are trotuare cu civilizatie simulata, desenata cu vopsea.

Propun ca de maine se vopseasca baietii astia campurile pana la iesirea din tara, si sa le denumeasca autostrazi.

Advertisements
Posted in: Standdowncafe