Comunitate

Posted on September 13, 2011

15Zilele trecute am citit la domnu’ , Sfantu’, Bacterie cum talentele ce se intruneau alte dati in cafenele, cianarii, in diverse cenacluri acum se strang in online sub forma unor comunitati. El enumera cateva locuri ce au strans oameni, ganduri, gesturi.

Printre ele, chiar cap de lista se afla si Fain-ul lui Mircea Popescu. Fain ce a fost contestat de multi, inca este contestat de multi dar care, a reusit in ultima perioada sa demonstreze, fara a face lucruri anume, ca pe drept este cap de lista. Poate cei care cititi aici nu sunteti tocmai familiarizati cu ceea ce inseamna Fain ca si sistem. Cei care va aflati in aceasta situatie sunteti invitati sa aflati singuri. E simplu, nu doare si e fain.

Trecand peste toate luptele pentru a aduna voturi, a castiga karma si intr-un final pentru a putea transforma aceasta munca in cativa Euro – pentru unii cativa inseamna enorm – , comunitatea aceasta de pe Fain a dat dovada printre altele de solidaritate. Una din mainile si mintile talentate, care ne incanta cu gandurile si sinceritatea ei, a strigat dupa ajutor si l-a primit. Comunitatea a reactionat imediat cand a aflat ca poate fi ciuntita.

Nu cred ca sunt multe comunitati de blogeri care in afara de dorinta de autopromovare sa mai afiseze si alte calitati – talent, solidaritate, dialog… Pot spune ca Fain a devenit singurul cenaclu online din Ro.

Advertisements
Posted in: Standdowncafe