Sincer…?

Posted on September 14, 2011

3Stai la taclale cu cineva. Prieten vechi, amic bun..ori ruda reintalnita dupa ani si ani.

Iti povesteste viata lui, cum a facut si ce a facut. Il apreciezi, te respecta pentru ca nici tu nu ai ramas jos.

Apoi vine momentul, care pentru mine e ca un ciocanel de cricket peste ceafa. Il intrebi ceva, incercand sa afli mai multe despre el…si el raspunde “Ma…sincer?”

Baaa..cum adica sincer??? Pai pana acum ce facusi? Pana acu m-ai mintit? Din ce mi-ai zis pana acum…aleg eu ce imi place sau cum?  Si daca aleg eu ce imi place apoi imi zici ca inteleg eu ce vreau, ca interpretez.

Care-i treaba cu “sincer?” asta? Vrei sa vezi daca eu chiar vreau sa aflu raspunsul la intrebare? Vrei sa vezi daca sunt atent? Nu ma…nu vreau sincer. Minte-ma…ia minte-am frumos.

Astia care intreaba “sincer?”..sunt tot aia care pun  o intrebare si o accentueaza asa “Ba..da sa raspunzi sincer!!” .  Pai ce daca nu spui asta, te astepti sa te mint? Daca nu spui asta inseamna ca pui intrebarea asa…doar ca sa vezi ce as putea inventa? Eu trebuie sa fac ceva sa te conving ca raspund sincer?

Asta cu sincer e alt tic verbal ce ma agaseaza… Cred ca e mai mult decat un tic, e ceva la suprafata creierului. Probabil cel ce face asa a fost mintit constant si direct.

Advertisements
Posted in: Standdowncafe