Open Space

Posted on October 4, 2011

9



Stiu pe cineva care lucreaza in open space. Adica la gramada. Un model american, la fel de falimentar ca orice model american. Putine exceptii.

Revenim. Cica sunt acolo, in open space ala, 400 de oameni. Fericiti ca lucreaza in asa conditii. Ai ocazia sa iti cunosti toti colegii. Daca ma intrebi pe mine ala e focar de infectie. Stiu ca nu ma intrebi, dar vreau sa zic.

Sunt convins ca din aia 400 sunt cel putin 150 care nu isi schimba chilotii in fiecare zi. Din restul sigur sunt destui care chiar daca schimba, nu se spala in fiecare zi. Din cei care totusi se si spala sigur sunt destui care nu schimba apa cand o fac.

Apoi ma gandesc ca din cei 400 sa fie vreo 200 care nu se spala pe dinti. Din cei care nu se spala sigur jumatate au halit usturoi sau ceapa. Din cei  care se spala, or fi si acolo cativa care au halit usturoi sau ceapa. Usturoiul e bun, dar peste noapte mancarea fermenteaza, face gaze. Gazele ies dimineata fix in open space-ul asta. Inchipuiti-va miros chilotiu cu mujdei fermentat. O placere.

Dar nu. Nu s-a terminat. Mai sunt aceia care se spala rar, si nu schimba chilotii care au parfumuri scumpe cumparate de la Obor. Pai toarna nene astia la parfum pe haine cat sa miroasa a cacat sub brad, ba mai mult in fiecare dimineta toarna alta lotiune, pe aceleasi haine coclite.

In aceast open space se afla destule femei. am putea face cateva calcule sa aflam cate dintre ele sunt la ciclu in fiecare zi…timp de 5 zile.  Astfel apare alt miros, mirosul de peste mort, tinut la fezandat in zeama de varza, demult stricata. 

Cred ca in orice comunitate exista un specimen perfect. Adica specimenul care intruneste toate aceste calitati. Va las pe voi sa il imaginati, sau sa o imaginati.

Advertisements
Posted in: Standdowncafe