Evolutie

Posted on November 15, 2011

11Cine a avut bunici la tara stie despre ce vorbesc.

Vara la tara e frumoasa, cu mentiunea ca nu poti dormi la pranz datorita mustelor. Ba poti voi spune eu, doar daca esti echipat cu aceea perdea facuta din fasii de folie plastic, si cu acea matura facuta la fel din fasii de folie plastic. Matura impropriu zis, alungatorul de muste di fasii de plastic.

Prima avea mai multe roluri – nu lasa mustele sa intre in casa, nu lasa privirile orataniilor sa te stinghereasca si era un fel de SPA relaxing cand adia vantul si fosnea incetisor. Cea de a doua, matura, avea rol de alungare a mustelor ce totusi reuseau sa treaca de prima bariera.

Mie imi pareau doua chestii pitoresti – perdeaua din fasii de plasa, si matura din fasii de plasa. venau in set in orice gospodarie. Erau facute din acelasi plastic, aceeasi folie fusese sacrificata pentur aceste ustensile.

Acum, daca trec in aceleasi zone perdeaua din fasii de folie de plastic este inlocuita cu perdeaua din bucati mari de plastic, cu model. Se vad palmieri si delfini ce sunt formati din fasiile perdelei colorate in asa fel. Astea, perdelele de plastic, sunt un fel de SUV al perdelelor de la tara, un fel de termopan al perdelelor din fasii de plasa. Niste porcarii kichoase cu iz de bazar.

Si mai regret ceva. Toti, sau majoritatea ne-am montat aceste termopane vestite. Dupa mine sunt cea mai proasta investitei ce se poate face. Aceste termopane cu tamplarie de PVC sau ce-o fi. Pe langa multe defecte si multe beneficii e ceva ce ma deranjeaza :

Iarna nu se mai fac flori de gheata pe geam. Imi e dor sa ma trezesc dimineta si sa vad flori de gheata pe geamuri.

Advertisements
Posted in: Standdowncafe