Desene mici

Posted on August 7, 2012

4Am juma’ de ora decand ma uit fara voia mea la desene. De ce? Pentru ca nu gasesc saracia de telecomanda… Pentru ca habar nu am sa schimb canalele din butoanele de la TV. Are butoane TVul asta?

S-au inventat toate minunile din lume…pepeni fara samburi, fructe fara samburidar inca nu a inventat nimeni alarma de delecomanda – adica un buton mare, vi-zi-bil care sa il apesi si sa piuie telecomanda..sa o gasesti usor.

Exista cercetatorii britanici care scormonesc orice tampenie le trece prin cap. Ultima e cum ca agrafele de hartie sunt “offending”. Nici nu ma intereseaza ce inseamna asta. Ei stiu ca orice ne place e defapt daunator, cancerigen, inutil, duce la obezitate, la subnutritie si malnutritie.

Dar nu exista ma nici macar un individ care sa faca alarma de telecomanda. Una din regulile marketingului, ca sa poti vinde un “ceva” trebuie intai sa generezi nevoia de acel ceva. Ei bine nevoia asta deja exista : sunt eu, care ma uit disperat la desene de vro 2 ore…S-a terminat si finala la sol…s-a dus naiba si ora de reactii de dupa…

Posted in: Standdowncafe